ULTRASII

Home

LINK-URI
NEWS
ANTI-GARDA
FORUM
LUPII GALBENI
ULTRAS-VIOLA
DIVIZIA A
C.U.C.S
ARMATA ULTRA
CAINII ROSII
LEGIUNEA VISINIE
C.V.U.C.S
C.V.U.C.S

Enter subhead content here

CEA MAI FRUMOASA GALERIE


Sunt multe de spus despre cea mai frumoasa galerie din tara si anume Commando Viola Ultra Curva Sud. In primul rand, un lucru foarte important este ca ea a fost a doua grupare ultras din Romania (prima fiind Ultras Farul datand din anul 1992, un grup restrans, fomat din 20-30 de persoane, deci neinsemnat) , formata in anul 1994, fiind urmata mai apoi gruparile bucurestene si anume: armata ultra(steaua, 1995) si nouva guardia(dinamo, 1996). In anul 1997 s-a format si Legiunea Visinie (Legione Granata), galeria Rapidului, gruparea fiind de altfel infratita cu CVUCS.
   Un alt lucru care merita mentionat este faptul ca CVUCS a fost prima galerie din Romania care a realizat o coregrafie, ea continuad de altfel sa isi surclaseze rivalele prin minunatele spectacole pe care le realizeaza aproape meci de meci.    CVUCS este si cea mai civilizata galerie din Romania, in peluza Sud nefiind prezente trivialitatiile si vulgaritatiile atat de folosite in bucuresti!
   Concluzionand putem afirma fara nici o problema ca CVUCS este o grupare ultras in adevaratul sens al cuvantului, fiind cu mult peste celalate grupari din Romania si in special peste cele bucurestene.
Enter supporting content here